Är det dig vi söker?

Ta chansen ansök idag

Vi söker Företagssäljare

Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad. Du är en person som alltid ser lösningar i alla problem. Vi ser gärna att du har en hög energinivå och gillar att ta egna initiativ. Samt att vi gärna ser att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Passar detta in på dig?Då kan det vara dig vi söker!

Vi förstärker nu vår säljorganisation och söker därför en säljare till vårt uppdrag hitta.se.

Vem söker vi? Idag söker vi en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning.

Som företagssäljare hos oss arbetar du med prospektering och försäljning med telefonen som verktyg. Det innebär att du måste vara självständigt och älskar att göra affärer. Vi förväntar oss att du gillar ett högt tempo och att nå dina uppsatta mål. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du etablerar kontakt med nya kunder, genom ett professionellt säljsamtal skapar relation med kunden och hittar kundens behov. Receptet på framgång ligger i kommunikationen med kunden, och därför är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Både på svenska och engelska.

Hitta.se har över 3,4 milj. sökningar i veckan. Vi har en bred produktportfölj som du arbetar med och ditt arbete är att hitta en bra lösning för kunden utefter deras behov.
Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett plus men inget krav.

Vad erbjuder vi? En företagskultur som byggs på en stark sammanhållning och en stark vi känsla. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Professionell coachning och utbildning inom hitta.se produkter, samt stora utvecklingsmöjligheter. Rollen är en heltidstjänst med ett förmånligt provisionssystem.

VÅRA UPPDRAGSGIVARE

VÅRA NÖJDA KUNDER

KONTAKTA OSS

Telefon

+46 703 065 085

Vårt kontor

Stenbackevägen 6, 702 25 Örebro

Sicka oss ett meddelande