Våra kunder

Läs mer om våra uppdragsgivare:

Företgascentralen är ett etablerat företag inom nykundsbearbetning och långsiktiga affärsrelationer.

Kund::Garda Alarm

  • Grundades: 2012
  • Varaktighet: 2020 – Tillsvidare
  • Vårat uppdrag: Styra regionen från Örebro till Uppsala
  • Beskrivning av uppdrag: Direktförsäljning B2C

Sedan 2012 har Garda Alarm tryggat svenskarnas hem men tillsammans har vi som arbetar här tryggat hem i många årtionden. Genom åren har vi vuxit till en av branschens största aktörer som idag har tiotusentals kunder i Sverige. Vi är en polisgodkänd larminstallatör med god kreditvärdighet, och våra produkter är SBSC-certifierade samt rekommenderade av SSF. Vårt koncept innebär att erbjuda alla personer en modern trygghet till en låg kostnad. Detta gör vi genom att erbjuda kunden att äga larmet och genom att endast arbeta med moderna och trygga larmsystem.

Varför ska du välja Garda?
Efter årtionden i branschen har vi lärt oss ett och annat. Hos oss äger du ditt larm, som vi anpassar utefter dina behov. Garda Alarm finns här för dig oavsett boendeform, från koja till slott. Det sägs att man inte kan sätta ett pris på sin säkerhet, vi håller inte riktigt med. Idag är det vanligt att hyra sitt larm, snarare än äga, men man hyr ju sällan annan teknik i hemmet...

Du ska helt enkelt välja Garda Alarm för att du förtjänar ett kompromisslöst och prisvärt larmsystem från ett företag med stora ambitioner, som bryr sig om din säkerhet och sätter dig och din familj först.

Välkommen till oss!


Kund: Guldkortet

  • Grundades: 2012
  • Varaktighet: 2020 – Tillsvidare
  • Vårat uppdrag: Styra försäljningen i flera orter.
  • Beskrivning av uppdrag:B2B försäljning

Guldkortet är ett företag som vill skapa en nytt sätt för företag att nå ut nya kunder, för föreningar och skolklasser att tjäna mer pengar och för du som kortanvändare ska få riktigt bra erbjudanden och rabatter som du kan använda gång på gång. 3 i 1 helt enkelt.

Guldkortet är ett app-baserat rabattkort som distribueras helt digitalt. Du slipper alltså pappershäften och andra medlemskort i plast. Så länge du har telefonen med dig kan du erhålla rabatterna från våra medlemsföretag.

Dem som ligger bakom konceptet är Jennie Eneroth och Erik Liljeberg.

Välkommen till oss!


Kund: Rullande Däckbyte

  • Grundades: 2020
  • Varaktighet: Eget projekt i egen regi

Vi på Rullande Däckbyte grundades 2020 efter att en av våra medgrundare haft idé så tidigt som 2015. Nu när vi insåg hur viktig tid med när och kära är efter en stor och lång pandemi. Samt hur mycket vi tid vi kan ge tillbaka till samhället. Har vi valt att förveckla denna idé. Nu finns ingen anledning att behöva köa vid köpcentrum eller vid en däcksfirma vi utan kommer hem till dig och byter däcken på plats.

Läs gärna mer på vår hemsida:

www.rullandedackbyte.se

Hör gärna av er

Skicka ett meddelande till oss och läs mer om våra tjänster

Företagscentralen vi får ditt bolag att växa.